Motive pentru care sa alegi SSAB

Cu o experienta de 26 ani in domeniul amenajarilor, SSAB ofera produse pentru ambientare si servicii complementare pentru investitii realizate cu minimum de efort dar la cele mai inalte standarde.

Motive pentru care sa alegi SSAB

Cu o experienta de 26 ani in domeniul amenajarilor, SSAB ofera produse pentru ambientare si servicii complementare pentru investitii realizate cu minimum de efort dar la cele mai inalte standarde.

Un pionier in domeniul amenajarilor.
Afacere de familie cu experienta de 26 ani in domeniu.
Mai mult decat produse, oferim concepte.
Portofoliu de produse premium de ceramica in dezvoltare.
Vizualizarea ambientarii inca din faza de proiect reprezinta garantia perfectiunii.
Ne perfectionam constant fiind prezenti la targurile internationale de profil.

Povestea noastra

Povestea noastra

Deschizator de drum in domeniul amenajarilor interioare din Romania, SSAB reprezinta o poveste de succes, construita cu profesionalism in 26 de ani.

Este povestea unei afaceri de familie, cu capital integral romanesc, care a ales sa promoveze inovatia, calitatea si esteticul si a avut incredere ca exista public care sa impartaseasca aceleasi valori.

Primul pas facut in 1991, odata cu infiintarea SSAB AG – companie specializata in constructii industriale si hale, trecand apoi si la proiecte rezidentiale. Asa a aparut ideea de a oferi si solutii pentru interior, concretizata in infiintarea companiei SSAB Ambientare si Design in 1996.

Portofoliul de produse s-a dezvoltat in directia premium din domeniul ceramicii pentru amenajari si wellness, iar in prezent cuprinde:

– placaje ceramice pentru interior

– gresie portelanata pentru exterior

– mozaic

– placaje slim

– parchet natural

– tapet special pentru baie

– cazi si cabine de dus

– sisteme de hidromasaj profesional

– sisteme spa si saune

– obiecte sanitare

– mobilier pentru baie

– baterii

– radiatoare

– oglinzi

– accesorii

Designul – alinierea optima intre estetic si functionalitate – reprezinta un criteriu esential in selectia produselor. Din acest motiv, in oferta SSAB predomina marcile italiene si spaniole si sunt incluse numeroase creatii ale unor designeri premiati.

In plus, mentinem o conexiune permanenta cu evolutia domeniului, participand anual la cele mai importante targuri internationale de profil. Nu in ultimul rand, pentru ca designul unui produs capata cu adevarat valoare atunci cand este in armonie cu spatiul in care se afla, SSAB ofera gratuit tuturor clientilor sai servicii personalizate de design ambiental.

Accentul a fost mereu pus pe ambientarea integrata, in antiteza cu comertul clasic unitar. Astfel, SSAB nu vinde obiecte ci ofera un intreg concept dedicat viitoarei amenajari.
Iar relatia cu clientii si arhitectii este si va fi una de stransa colaborare, in care ne propunem sa ramanem o sursa de inspiratie si un partener de incredere.

Studio design
este departamentul nostru care va ofera posibilitatea de a previzualiza ambientarea inca din faza de proiect.

Designerii nostri va vor oferi consultanta si vor crea simulari care sa va ajute sa luati deciziile potrivite pentru decorare, scurtand astfel timpii si diminuand costurile.

Echipa de montaj va avea o imagine de ansamblu de la inceputul lucrarilor, veti putea calcula exact cantitatea materialelor necesare, iar activitatile vor decurge armonios.