Companie

Un pionier in domeniul amenajarilor.

Afacere de familie cu experienta de 26 ani in domeniu.

Ne perfectionam constant fiind prezenti la targurile internationale de profil.

Mai mult decat produse, oferim concepte.

Portofoliu de produse premium de ceramica in dezvoltare.

Vizualizarea ambientarii inca din faza de proiect reprezinta garantia perfectiunii.

Povestea noastră

Deschizator de drum in domeniul amenajarilor interioare din Romania, SSAB reprezinta o poveste de succes, construita cu profesionalism in 26 de ani.

Este povestea unei afaceri de familie, cu capital integral romanesc, care a ales sa promoveze inovatia, calitatea si esteticul si a avut incredere ca exista public care sa impartaseasca aceleasi valori.

Primul pas facut in 1991, odata cu infiintarea SSAB AG – companie specializata in constructii industriale si hale, trecand apoi si la proiecte rezidentiale. Asa a aparut ideea de a oferi si solutii pentru interior, concretizata in infiintarea companiei SSAB Ambientare si Design in 1996.

Cu o experienta de 27 ani in domeniul amenajarilor, SSAB ofera produse pentru ambientare si servicii complementare pentru investitii realizate cu minimum de efort dar la cele mai inalte standarde.

Portofoliul nostru s-a dezvoltat în direcția premium din domeniul ceramicii pentru amenajări și wellness și, în prezent, cuprinde: placaje ceramice pentru interior, gresie portelanată pentru exterior, mozaic, placaje slim, parchet natural, tapet special pentru baie, cazi și cabine de duș, sisteme de hidromasaj profesional, sisteme spa și saune, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, baterii, radiatoare, oglinzi și accesorii.

Designul – alinierea optima intre estetic si functionalitate – reprezinta un criteriu esential in selectia produselor. Din acest motiv, in oferta SSAB predomina marcile italiene si spaniole si sunt incluse numeroase creatii ale unor designeri premiati.

In plus, mentinem o conexiune permanenta cu evolutia domeniului, participand anual la cele mai importante targuri internationale de profil. Nu in ultimul rand, pentru ca designul unui produs capata cu adevarat valoare atunci cand este in armonie cu spatiul in care se afla, SSAB ofera gratuit tuturor clientilor sai servicii personalizate de design ambiental.

Accentul a fost mereu pus pe ambientarea integrata, in antiteza cu comertul clasic unitar. Astfel, SSAB nu vinde obiecte ci ofera un intreg concept dedicat viitoarei amenajari. Iar relatia cu clientii si arhitectii este si va fi una de stransa colaborare, in care ne propunem sa ramanem o sursa de inspiratie si un partener de incredere.