Noua generație de blaturi de lucru

Primul blat de lucru
pe care poți găti

Inovația tehnologiei TPB

The brand

​​De la înființarea sa, în 2012, TPB tech a dezvoltat o gamă de plite cu inducție care sunt mai puternice, mai eficiente și mai practice decât restul produselor similare de pe piață.

Plita noastră cu inducție invizibilă este unică în segmentul său și oferă o experiență gastronomică realmente unică, în timp ce aduce și un plus de valoare esteticii din oricare bucătărie. Bancurile de lucru TPB folosesc un material inovator, pluristratificat și neporos, ce dispune de o rezistență foarte mare la zgârieturi și la temperaturi extreme. Blaturile sunt durabile și ușor de curățat, chiar și după utilizări continue și îndelungate.
Mai mult, designul sistemului individual de inducție este personalizabil, astfel că poți alcătui plita cu inducție perfectă pentru nevoile tale specifice.

Toată gama de plite cu inducție TPB facilitează pregătirea, gătirea și servirea mesei în aceeași zonă, folosind astfel minimul de spațiu pentru maximul de eficiență. Fie că gătești la job sau acasă, TPB tech îți poate crea bancul de lucru și blatul cu inducție optime pentru nevoile tale.

O mulțime de posibilități

Finisajele noastre în culori unice

Cu 20 culori diferite din care poți alege, TPB Tech este singurul produs de acest tip de pe piață care poate fi personalizat.

Hai în showroom

Completează formularul și te vom contacta pentru a te programa la o vizită în showroom. Aici vei descoperi universul TPB tech și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.