Showroom Bacau s-a reinventat!

Din dorinta de a fi mereu in pas cu inovatia, showroom-ul SSAB din Bacau si-a insusit o noua infatisare.

Cum fiecare client este unic, iar nevoile sale sunt la fel, am ales produsele in functie de preferintele identificate in zona nord-estica a tarii. Astfel, multe dintre ambientele pe care le puteti admira aici se aliniaza stilului clasic, rustic sau vintage.

Bineinteles, veti gasi si propuneri care sa evidentieze frumusetea modernismului sau minimalismului, unde fiecare detaliu semnifica ceva aparte.

Inca de la intrarea in showoom se pot observa placajele slim (1×2.5m, 160x320m) care dau o nota de simplitate si liniaritate a spatiului. Clasica gresie portelanata rectificata se regaseste intr-o mare varietate cromatica si bineinteles se poate asorta cu modele 3D sau cu placi de décor spectaculoase.

Produsele sanitare au capatat alte valori si clasicul vas de wc acum se regaseste si in culori de pamant (pomice.avena, brina, arenaria, cemento, basalto, lavagna). Cazile freestanding din compozit sunt acum un must in orice baie!

Radiatoarele au un dublu sens, cel de a furniza caldura si de a completa baia cu un design exclusivist. Si tapetul de baie sau pentru orice alt spatiu este o inovatie pe care o puteti admira in noul showroom.

Va asteptam cu mare interes sa redescoperiti noua imagine SSAB din Bacau, de unde a inceput povestea companiei, care anul acesta a implinit 23 ani de activitate!