TPB Tech – plita cu design inovator

Va puteti imagina gatind direct pe un blat de bucatarie cu o suprafata neteda, fara sticla si fara plite vizibile? Ei bine, acum este posibil.

TPB tech® este prima suprafata tehnologica cu inductie integrata invizibila. Permite gatirea pe o suprafata in care nu exista sticla sau plite vizibile, astfel incat este foarte usor de curatat. TPB tech® maximizeaza spatiul in spatiul minim.

Inovatia TPB tech®, conceputa initial pentru sectorul profesional, dar in ultima perioada este introdusa si in bucatariile domestice datorita numeroaselor beneficii, cum ar fi:
– Design innovator, modern
– Gatire rapida
– Anti zgarieturi
– Folosirea multipla a spatiului de gatit

Tehnologia TPB ale carei masuri maxime (intr-o singura piesa fara imbinari) ating pana la 315 x 122 cm ofera 2 tipuri de comenzi: una poate fi plasata la suprafata cu un control bine definit (control tactil), iar cealalta poate fi plasata pe zona frontala (buton) a blatului, similar cu sistemul de gaz.

Consumul de energie este redus comparativ cu alte sisteme existente pe piata. In plus, este unul dintre cele mai sigure produse de pe piata, deoarece permite lucrul foarte aproape de zona de gatit datorita temperaturii reziduale scazute la suprafata.

TPB tech® este un produs dezvoltat, inventat, inregistrat si fabricat in Spania de catre compania TPB-TOP PORZELANIK BARCELONA si este furnizat in intreaga lume.

In Romania, SSAB este unic importator. Te asteptam in showroomul din Dorobanti, nr 134 pentru a o vedea si testa.