Showroomul din Suceava s-a reinventat!

Din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri, showroom-ul SSAB din Suceava si-a insusit o noua infatisare, marcata de cele mai noi trenduri din domeniul designului interior.
Cum fiecare client este unic, iar nevoile sale sunt la fel, am ales produsele in functie de preferintele identificate in zona nord-estica a tarii. Astfel, multe dintre ambientele pe care le poti admira aici se aliniaza stilului clasic, rustic sau vintage. Bineinteles, vei gasi si propuneri care sa evidentieze frumusetea modernismului sau minimalismului, unde fiecare detaliu semnifica ceva.

Cum placajele ceramice de dimensiuni mari (1×2.5 m; 1x3m) au pus stapanire pe piata de profil in ultimii ani, in noul showroom vei regasi modele diverse, la o calitate exceptionala. Produsele sanitare sunt alese pentru a se asocia stilistic si cromatic cu placajele ceramice, ceea ce creeaza o armonie perfecta inca de la prima privire.

De asemenea, am introdus si elemente noi, cum sunt radiatoarele de baie si living cu design exclusivist, dar si modelele premium de tapet pentru diverse tipuri de ambiente.
Te asteptam cu drag in noul nostru showroom de pe bd. 1 Decembrie 1918, nr. 40 pentru a redescoperi eleganta eterna a designului interior.

Pentru a sarbatori reinventarea showroom-ului nostru din Suceava, aici se gasesc o serie de produse la preturi speciale, la care se adauga proiectul de design, din partea casei. Dedicate frumosului, elementele de amenajare de la SSAB te asteapta sa iti alegi ceea ce se potriveste stilului tau.

Mai jos iti prezentam cateva din placajele ceramice pe care le avem expuse in showroom.

Acestea, dar si multe alte produse se pot viziona si achizitiona din Showroom! Vino sa ne cunoastem si sa aflam care este proiectul tau. Te asteptam!