Showroomul din Iasi s-a reinventat

Obiectivul principal SSAB este, dintotdeauna, acela de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii de design si ambientare. Pentru a reusi, e nevoie de o atentie deosebita la trendurile ce apar in aceste domenii si o adaptare rapida la acestea. Acesta este motivul pentru care, de curand, showroom-ul nostru din Iasi si-a redefinit infatisarea. In spatiul nostru de pe soseaua Pacurari, nr. 52-54, am pus cap la cap ambiente elegante cu placaje ceramice si alte produse din portofoliul nostru. Inca de la primii pasi in noul showroom, esti intampinat de stiluri diverse, de la cel minimalist la rustic, urmate indeaproape de cele mai inspirate alegeri cromatice.
Spatiul delimiteaza doua zone generale care schiteaza, totodata, doua categorii principale de clienti. Astfel, vei putea admira zona de ambiente, unde rafinamentul este definitoriu, dar si o zona de colectii, care evidentiaza diversitatea solutiilor pe care SSAB le pune la dispozitie.
Te asteptam cu drag in showroom-ul nostru pentru a ne redescoperi si a realiza lucruri frumoase impreuna!

Pentru a sarbatori reinventarea showroom-ului nostru din Iasi, aici se gasesc o serie de produse la preturi speciale, la care se adauga proiectul de design, din partea casei. Dedicate frumosului, elementele de amenajare de la SSAB te asteapta sa iti alegi ceea ce se potriveste stilului tau.

Acestea, dar si multe alte produse se pot viziona si achizitiona din Showroom! Vino sa ne cunoastem si sa aflam care este proiectul tau. Te asteptam!